Event 

Title:
Jazz Warriors & Warwick University Big Band
When:
03/07 - 03/07 20:00 h - 23:00 h
Where:
Kompaszaal - Amsterdam
Category:
National Events

Description

Jazz Warriors & Warwick University Big Band

 

Op maandag 3 juli van 20 – 23 uur organiseren wij, de Jazz Warriors Big Band in samenwerking met SOOP, een speciaal concert in de Kompaszaal (KNSM-Laan 311 te Amsterdam).
Wij spelen dan om en om met de Warwick University Big Band uit Engeland.


De Big Band van de universiteit van Warwick is een big band, die bestaat uit studenten, die steeds trachten een hoger niveau te halen, jaar na jaar. De band heeft een gevarieerd repertoire, waaronder swing, funk, blues en Latin en bewerkingen van pop en rock. Naast een drukke agenda binnen de universiteitskalender speelt de band ook op evenementen overal in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaasr reist de band ook regelmatig naar het buitenland. Zo gaven ze vorig jaar onder andere een concert op het Vienna Jazz Festival. Daarnaast waren ze te gast op het Montreux Jazz Festival en het Alma Jazz Volvo Music Festival.

In April 2016 wonnen ze een platina award op het nationale Concert Band Festival.


Meer info over de bands via www.thebigband.co.uk en www.jazzwarriors.nlDe toegang is gratis!

 

 

Venue

KompaszaalMap
Venue:
Kompaszaal   -   Website
Street:
Knsm laan 311
ZIP:
1019 LE
City:
Amsterdam
State:
NH
Country:
Country: nl

Description

De Kompaszaal is een grand cafe/restaurant gevestigd in de historische (jaren vijftig!) aankomst- en vertrekhal van de voormalige K.N.S.M. U kunt er vijf dagen in de week terecht voor lunch, borrel, of diner. Super uitzicht vanaf 1 hoog over het IJ, wireless internet, high tea in het weekend, en eens per maand filmdiner op woensdagavond. Geregeld zijn er in de Kompaszaal exposities, voorstellingen, optredens, dj's, en films te zien, zie de agendavoor meer informatie.